IF Gold Award 2020 voor bott vario3 bedrijfswageninrichting en de Systainer³

Dinsdag 3 maart 2020
Bott ontving dit jaar een zeer speciale prijs tijdens de iF Design Award: de iF Gold Award voor de bott vario3 bedrijfswageninrichting.

 Van de ruim 7.000 inzendingen, ontvingen 75 het gouden iF-label voor uitstekend ontwerp door een internationale jury van experts. Bott vario3 ontving een prijs in de automobiel- en voertuigcategorie.
De jury rechtvaardigde hun beslissing als volgt:
“We zijn onder de indruk van deze hoogwaardige, lichtgewicht methode om de gereedschappen efficiënt in een bedrijfsbus te organiseren. Het ontwerp zorgt voor een mooi en professioneel uiterlijk en bespaart tijd naar zoeken van gereedschap. De speciale aandacht voor de details en de ruime mate aan slimme technische oplossingen maakte de bott vario3 tot een voor de hand liggende keuze voor de iF gold award. "

De bott vario3 bedrijfswageninrichting bestaat uit lichte en uiterst robuuste modules. Daardoor zijn vakmensen in hun bedrijfswagen zuiniger en veiliger op de weg dan ooit. Het perfecte modulaire systeem: de nieuw ontwikkelde aluminium constructie biedt maximale flexibiliteit voor individuele configuratie. Ideaal geschikt voor elke behoefte: bott vario3 zorgt voor een revolutie als het gaat om slimme technologieën. Toekomstgerichte innovatieve en praktische elementen voor het vastzetten van ladingen zorgen voor veiligheid voor de bestuurder en de lading.

Het nieuwe koffersysteem, dat gezamenlijk werd ontwikkeld door bott, Festool en TANOS, de Systainer³, ontving ook de iF Design Award 2020. De nieuwe ontwikkeling werd geregistreerd door het bedrijf TANOS. De derde generatie van het geavanceerde koffer- en transportsysteem Systainer³ staat voor eenvoudige en snelle integratie in de bott vario3 inrichting. Dankzij de Systainer³ is alles overzichtelijk en veilig opgeborgen op weg van werkplaats naar bouwplaats.